03/02/2024 03/02/2024 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρακολούθησε την εκδήλωση με θέμα ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής”, με κεντρική ομιλήτρια τη δημοσιογράφο – κλασική φιλόλογο Βίκυ Φλέσσα. Η μουσική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ενορία Αγίας Τριάδος Λυγουριού Επιδαύρου και τη Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μουσικά η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 12:59

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην μουσική εκδήλωση ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην μουσική εκδήλωση ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρακολούθησε την εκδήλωση με θέμα ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής”, με κεντρική ομιλήτρια τη δημοσιογράφο – κλασική φιλόλογο Βίκυ Φλέσσα.

Η μουσική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ενορία Αγίας Τριάδος Λυγουριού Επιδαύρου και τη Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μουσικά η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θ. Αντωνιάδη και η Χορωδία της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος, τμήμα Λυγουριού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου καθηγητού κ. Δημήτριου Καρκαλάτου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Επιδαύρου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Επιδαύρου Α. Χρόνης, ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου Δημοσθένης Κουτρουμπής, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Σαρρής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λυγουριού, Ίων Ξυπολιάς, ο οποίος συντόνισε την όλη εκδήλωση, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου Διονύσης Λασκαράς, οι Ιερείς π. Γεώργιος Λεονάρδος, π. Σπυρίδων Σταυρόπουλος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Ε. Πολυχρονόπουλος και ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της Βυζαντινής χορωδίας της Μητρόπολης Αργολίδος και ιδιαιτέρως των μικρών μαθητών.

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων