25/12/2023 25/12/2023 Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου, Επισκόπου και Πολιούχου Άργους, για την Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, παρόντος του κλήρου της επαρχίας Άργους. Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του...
25 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2023 - 10:26

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο Άργος για τον Εσπερινό των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο Άργος για τον Εσπερινό των Χριστουγέννων

Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου, Επισκόπου και Πολιούχου Άργους, για την Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, παρόντος του κλήρου της επαρχίας Άργους.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του Ιερού Ναού και Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος π. Γεώργιος Σελλής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο και τους Ιερείς που παραβρέθηκαν στον εορταστικό Εσπερινό των Χριστουγέννων.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων