24/03/2024 24/03/2024 Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η αναστήλωση των Ιερών εικόνων στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Την θεία λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των Ιερών εικόνων πέριξ του ναού στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Ο...
24 Μαρτίου, 2024 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 17:50

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον Άγιο Πέτρο Άργους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον Άγιο Πέτρο Άργους

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η αναστήλωση των Ιερών εικόνων στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Την θεία λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των Ιερών εικόνων πέριξ του ναού στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής ευχαρίστησε τον Σεβαμσιώτατο και τους πιστούς που συμμετείχαν στην μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας.

 



STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων