08/01/2024 08/01/2024 Πανηγυρικά εορτάστηκε η σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι Αργολίδας. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις βασιλόπιτες του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας και μίλησε στα παιδιά για τον Άγιο Ιεράρχη Βασίλειο και το έθιμο της βασιλόπιτας. Τα...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 8:33
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 8:22

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον Τίμιο Πρόδρομο στο Κιβέρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στον Τίμιο Πρόδρομο στο Κιβέρι

Πανηγυρικά εορτάστηκε η σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι Αργολίδας. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις βασιλόπιτες του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας και μίλησε στα παιδιά για τον Άγιο Ιεράρχη Βασίλειο και το έθιμο της βασιλόπιτας. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή τα όσα ο Σεβασμιώτατος είπε και στο τέλος του τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο εφημέριος του ναού γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας ευχαρίστησε τον μητροπολίτη για την τέλεση της θείας λειτουργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων