11/04/2024 11/04/2024 Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ινάχου, έγινε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, τα οποία μετέφερε στον ιερό ναό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Αμέσως μετά την υποδοχή τελέστηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ομιλία, με θέμα: «Ο ΒΙΟΣ...
11 Απριλίου, 2024 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 11:49

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μίλησε για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στον Ίναχο Αργολίδας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μίλησε για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στον Ίναχο Αργολίδας

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ινάχου, έγινε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου, τα οποία μετέφερε στον ιερό ναό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Αμέσως μετά την υποδοχή τελέστηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ομιλία, με θέμα: «Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΟΥ» από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταϊτης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο για την τιμή που έκανε να μεταφέρει προς προσκύνηση το Ιερό λείψανο του Αγίου Εφραίμ και να μιλήσει για τη ζωή και το έργο του Αγίου. Ακολούθησε νηστίσιμο κέρασμα από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου.

_cuva

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων