20/10/2023 20/10/2023 Ο καθιερωμένος αγιασμός του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος, για το νέο ραδιοφωνικό έτος, τελέστηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 στην νέα αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στην Πρόνοια στους πρόποδες του κάστρου του Παλαμηδιού. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος,  ο οποίος ευχαρίστησε τον διευθυντή του Σταθμού, κ....
20 Οκτωβρίου, 2023 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 8:54

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά στον σταθμό της Μητροπόλεως Αργολίδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά στον σταθμό της Μητροπόλεως Αργολίδος

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος, για το νέο ραδιοφωνικό έτος, τελέστηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 στην νέα αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου στην Πρόνοια στους πρόποδες του κάστρου του Παλαμηδιού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος,  ο οποίος ευχαρίστησε τον διευθυντή του Σταθμού, κ. Γεώργιο Καζά το προσωπικό καθώς και όλους τους εθελοντές που νυχθημερόν φροντίζουν για το καλύτερο του Ραδιοφώνου .

Την εκδήλωση προσφώνησε ο διευθυντής του Σταθμού, Γεώργιος Καζάς και ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και Θεολόγος και ραδιοφωνικός παραγωγός του ραδιοφώνου της Πειραϊκής εκκλησίας κ. Ηλίας Λιαμής.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού στον εφημέριο της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριο Μίχο ,για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και συνεργάτες, ο Σύλλογος Φίλοι του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων