14/12/2023 14/12/2023 Με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Η Ιερά Μητρόπολη παρέχει μία ευκαιρία στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους. Η δεύτερη συνάντηση για το 2023 πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 11:19

Ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος

Διαδώστε:
Ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος

Με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Η Ιερά Μητρόπολη παρέχει μία ευκαιρία στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους. Η δεύτερη συνάντηση για το 2023 πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο «Πανταζής Royal» στη Δαλαμανάρα. Ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος και θέμα της ομιλίας του «Η πίστη στο Θεό ως σχέση μέσα στην οικογένεια».

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχαρίστησε και καλωσόρισε τον π. Σπυρίδων Βασιλάκο και του ευχήθηκε να είναι πάντα γερός και δραστήριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων