05/05/2021 05/05/2021 Η πανήγυρη της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα ,την παραμονή της εορτής, Τρίτη 4 Μαΐου 2021, τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός από τον Γενικό Αρχιερατικό της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρου Αθανασόπουλου και των εφημερίων του ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο. Ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης...
05 Μαΐου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 8:54

Ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Ειρήνης στην Νέα Κίο

Διαδώστε:
Ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Ειρήνης στην Νέα Κίο

Η πανήγυρη της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα ,την παραμονή της εορτής, Τρίτη 4 Μαΐου 2021, τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός από τον Γενικό Αρχιερατικό της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρου Αθανασόπουλου και των εφημερίων του ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης που είναι από τους μεγαλύτερους νέους Ναούς στην Αργολίδα έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη των 1000 ατόμων και είναι κτισμένος στην Μικρασιατική κωμόπολη της Νέας Κίου που βρίσκεται μεταξύ Ναυπλίου και του Άργους.

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε μικρή λιτανεία πέριξ του ναού προς ευλογία των πιστών που παραβρέθηκαν στην εορτή της Αγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων