28/10/2019 28/10/2019 Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολούθησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός,  Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού. Προηγήθηκε...
28 Οκτωβρίου, 2019 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2019 - 20:15

Οι εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Οι εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο στο Ναύπλιο

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Την παρέλαση παρακολούθησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός,  Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού.

Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου στο μνημείο της πόλης.

hdr

hdr

hdr

hdr

hdr

hdr

hdr

hdr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων