31/08/2021 31/08/2021 Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου, οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στη Νέα Τίρυνθα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 30 Αυγούστου, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός Ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου. Ανήμερα το πρωί της εορτής, 31 Αυγούστου, τελέσθηκε ο...
31 Αυγούστου, 2021 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 13:48

Η Πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου, οι θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στη Νέα Τίρυνθα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 30 Αυγούστου, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός Ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου.

Ανήμερα το πρωί της εορτής, 31 Αυγούστου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Χριστόφορου Καραβία από την Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, ο οποίος κήρυξε και τον θείο Λόγο.

Ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Γκιώνης ευχαρίστησε τους Ιερείς καθώς και του πιστούς που προσήλθαν για να τιμήσουν και φέτος την Παναγία Θεοτόκο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων