05/10/2023 05/10/2023 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, το απόγευμα, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας στην πόλη του Άργους και μίλησε για την ζωή και το βίο τριών Αλλογενών Αγίων της Ορθοδοξίας . Πρόκειται για τους Άγιο Μωυσή τον Αιθίοπα ,τον Νεομάρτυρα Άγιο Αχμέτ τον Τούρκο και τον μοναχό Νικόλαο (Γιουσούφ) πάλι Τούρκο....
05 Οκτωβρίου, 2023 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 19:54

Ομιλία Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου για τους τρεις Αλλογενείς Αγίους

Διαδώστε:
Ομιλία Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου για τους τρεις Αλλογενείς Αγίους

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, το απόγευμα, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας στην πόλη του Άργους και μίλησε για την ζωή και το βίο τριών Αλλογενών Αγίων της Ορθοδοξίας .

Πρόκειται για τους Άγιο Μωυσή τον Αιθίοπα ,τον Νεομάρτυρα Άγιο Αχμέτ τον Τούρκο και τον μοναχό Νικόλαο (Γιουσούφ) πάλι Τούρκο. Ο Μητροπολίτης με γλαφυρό τρόπο μίλησε για την μαρτυρική ζωή των Αγίων και τόνισε για την τεράστια υπομονή και αγάπη για το Χριστό που είχαν οι τρείς Αλλογενείς Άγιοι

Η ηγουμένη της Ιεράς Μονής, μοναχή Χρυσοστόμη, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την επίσκεψη στο μοναστήρι καθώς και για την εποικοδομητική ομιλία του. Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση στην Αγία Μαρίνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων