04/03/2019 04/03/2019   Στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος θα πραγματοποιήσει ομιλία ο  π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλος με θέμα:”Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”. Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Με μεγάλη χαράς σας ανακοινώνουμε την 2η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Θα πραγματοποιηθεί την...
04 Μαρτίου, 2019 - 11:25

Π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος: “Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”

Διαδώστε:
Π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος: “Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”

 

Στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος θα πραγματοποιήσει ομιλία ο  π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλος με θέμα:”Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Με μεγάλη χαράς σας ανακοινώνουμε την 2η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 19:00 στο Ξενοδοχείο “ΑΜΑΛΙΑ” στο Ναύπλιο. Ο εκλεκτός ομιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έρχεται για δεύτερη φορά στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεώς μας και θα αναπτύξει το θέμα: “Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”. Σας περιμένουμε όλους! Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείστε με τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεώς μας π. Πέτρο Αθανασόπουλο στα τηλ. (27520) 28645, 27328 εσωτ. 2 (καθημερινές 10:30-13:00)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων