29/05/2021 29/05/2021 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στην Αγία στην Πρόνοια Ναυπλίου. Πρόκειται για Μονή που φτιάχτηκε από το μακαριστό μητροπολίτη Αργολίδος κυρό Χρυσόστομο Β’. Στην αρχή λειτούργησε ως οικοτροφείο αρρένων και κατόπιν λειτουργεί ως μοναστήρι. Στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής εξυπηρετούνται εκκλησιαστικά οι Ορθόδοξοι Ρουμάνοι και...
29 Μαΐου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 19:36

Πανηγυρικά τιμήθηκε η Αγία Φωτεινή στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικά τιμήθηκε η Αγία Φωτεινή στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Ιερά Μονή που είναι αφιερωμένη στην Αγία στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Πρόκειται για Μονή που φτιάχτηκε από το μακαριστό μητροπολίτη Αργολίδος κυρό Χρυσόστομο Β’. Στην αρχή λειτούργησε ως οικοτροφείο αρρένων και κατόπιν λειτουργεί ως μοναστήρι.

Στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής εξυπηρετούνται εκκλησιαστικά οι Ορθόδοξοι Ρουμάνοι και Γεωργιανοί που διαμένουν στην Αργολίδα.

Φέτος, τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ηγούμενος της Μονής π. Λεόντιος Ξηνταρόπουλος παρουσία και άλλων Ιερέων από την Αργολίδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων