26/08/2022 26/08/2022 Mε μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δρέπανο Ναυπλίας. Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός, ιερουργούντος του ιερομανάχου Λεοντίου Ξηνταρόπουλου. Επίσης, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ενώ το παρών έδωσαν και φέτος πάρα πολλοί Ιερείς από το...
26 Αυγούστου, 2022 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 8:43

Πανηγυρικός εσπερινός Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εσπερινός Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδος

Mε μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δρέπανο Ναυπλίας. Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός, ιερουργούντος του ιερομανάχου Λεοντίου Ξηνταρόπουλου. Επίσης, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ενώ το παρών έδωσαν και φέτος πάρα πολλοί Ιερείς από το Ναύπλιο και το Άργος.

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας είναι χτισμένος, βάσει μαρτυριών καθώς και από τις ημερομηνίες σε κάποιες παλιές εικόνες, προ του 1830. Μάλιστα, λέγεται πως υπήρχε εκεί άλλος ναός, μικρός, και οι κάτοικοι της περιοχής τον γκρέμισαν, για να φτιάξουν τον σημερινό μεγαλοπρεπή ναό.

Ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μπαβέλας ευχαρίστησε τους Ιερείς και όλο το κόσμο για την παρουσία τους στην εορτή των Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων