30/06/2020 30/06/2020 Αύριο, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, εορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Ναύπλιο, που βρίσκεται στο λόφο της Ακροναυπλίας, κάτω από το μαγευτικό φρούριο της πόλης, το Παλαμήδι. Ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής των Αγίων τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου, ιερουργούντος του πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Φρίμη, εφημερίου του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης...
30 Ιουνίου, 2020 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 22:00

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ακροναυπλία

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ακροναυπλία

Αύριο, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, εορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Ναύπλιο, που βρίσκεται στο λόφο της Ακροναυπλίας, κάτω από το μαγευτικό φρούριο της πόλης, το Παλαμήδι. Ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής των Αγίων τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου, ιερουργούντος του πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Φρίμη, εφημερίου του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Τον εσπερινό παρακολούθησε πλήθος κόσμου που έκανε τον κόπο και ανέβηκε στην Ακροναυπλία. Φέτος δεν έγινε η περιφορά της εικόνας λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοιού.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων