08/06/2020 08/06/2020 Φωτιά ξέσπασε το πρωί στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) το Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα . Ο ιερέας αποχώρησε από την Θεία Λειτουργία του ναού για να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά. Σύμφωνα με το argolikseidhseis, πυκνοί καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους από το εσωτερικό της εκκλησίας που αντιλήφθηκαν περίοικοι και...
08 Ιουνίου, 2020 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 12:24

Παπάς- εθελοντής πυροσβέστης σβήνει φωτιά σε εκκλησάκι

Διαδώστε:
Παπάς- εθελοντής πυροσβέστης σβήνει φωτιά σε εκκλησάκι

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) το Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα . Ο ιερέας αποχώρησε από την Θεία Λειτουργία του ναού για να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά.

Σύμφωνα με το argolikseidhseis, πυκνοί καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους από το εσωτερικό της εκκλησίας που αντιλήφθηκαν περίοικοι και στη φωτιά προσέτρεξε άμεσα ο π. Ιωάννης Μητροσύλης, οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης με πλούσια δράση. Εκείνη την ώρα συμμετείχε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στην Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική εκκλησία της Αγίας Τριάδος, στην οποία είναι  εφημέριος.

Η άμεση επέμβαση του απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων