07/06/2021 08/06/2021 Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τελέστηκε στον ενοριακό Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο από τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φρίμη. Στην Ιερά παράκληση παραβρέθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε από καρδιάς στους μαθητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν...
07 Ιουνίου, 2021 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 1:26

Παράκληση για μαθητές των πανελλήνιων εξετάσεων στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Παράκληση για μαθητές των πανελλήνιων εξετάσεων στο Ναύπλιο

Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τελέστηκε στον ενοριακό Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο από τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φρίμη.

Στην Ιερά παράκληση παραβρέθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε από καρδιάς στους μαθητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν στον παράκληση και τους ευχήθηκε να πάνε όλα καλά .

Μετά το πέρας της Ιερά παράκλησης, ο Σεβασμιώτατος δώρισε στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες από ένα στυλό και μία εικόνα της Παναγίας.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων