22/05/2023 23/05/2023 Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τελέστηκε στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές να πάνε όλα καλά στις εξετάσεις τους. Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης, ο Σεβασμιώτατος έδωσε στα παιδιά που...
22 Μαΐου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 2:55

Παράκληση για υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Διαδώστε:
Παράκληση για υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τελέστηκε στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές να πάνε όλα καλά στις εξετάσεις τους.

Μετά το πέρας της Ιεράς Παράκλησης, ο Σεβασμιώτατος έδωσε στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες από ένα στυλό και μία εικόνα του Χριστού.

Να σημιεωθεί ότι με θρησκευτική λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη του Ναυπλίου τιμά τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης το Νέο Βυζάντιο ή Συνοικισμό.

Στο πλαίσια των εορτασμών «Κωνσταντίνεια 2023»  που διοργανώνει το εκκλησιαστικό συμβούλιο φιλοξενείται στον Ιερό Ναό για ολιγοήμερο προσκύνημα η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας .

Πλήθη πιστών επισκέφτηκαν από την προηγούμενη Πέμπτη τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου, για να προσκυνήσουν την ευωδιάζουσα Τιμία Κάρα.

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων