28/02/2024 28/02/2024 Οι καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου χτύπησαν πένθιμα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. 57 φορές χτύπησαν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα, όσες και τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.  Με Εγκύκλιο που εστάλη...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 13:24

Πένθιμες κωδωνοκρουσίες στο Ναύπλιο για τα θύματα των Τεμπών

Διαδώστε:
Πένθιμες κωδωνοκρουσίες στο Ναύπλιο για τα θύματα των Τεμπών

Οι καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου χτύπησαν πένθιμα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

57 φορές χτύπησαν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα, όσες και τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Με Εγκύκλιο που εστάλη προς όλους τους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και προς όλες τις Ιερές Μητροπόλεις από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καλούνται να προβούν σε 57 πένθιμες κωδωνοκρουσίες, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων