08/11/2019 08/11/2019 Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, η πόλη του Ναυπλίου τίμησε τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως τον Θαυματουργό στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, τελέσθηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Τον Άγιο...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 22:52

Περιφορά του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Περιφορά του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, η πόλη του Ναυπλίου τίμησε τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως τον Θαυματουργό στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Εργατικές κατοικίες στο Ναύπλιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, τελέσθηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Τον Άγιο Νεκτάριο έχει προστάτη του κι ο σύλλογος Θρακών Αργολίδος ”Η Θράκη”, όπου κάθε χρόνο τα μέλη του με αρτοκλασία τιμούν τον Άγιο.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου καθώς και των Ιερών Λειψάνων παιανιζούσης της δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο εφημέριος του ναού π. Βασίλειος Γκολέμης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τέλεση του εσπερινού καθώς και τους Ιερείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων