20/06/2023 20/06/2023 Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αργολίδα σε περιοχή του Άργους, σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου. Η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε πίσω από τη λαχαναγορά του Άργους, να καίει έκταση με καλάμια και ξερά χόρτα, με έντονο καπνό, εμφανή από μακριά. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Άργους, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΔΕΗ καθώς υπάρχουν κολώνες με...
20 Ιουνίου, 2023 - 14:15

Πυρκαγιά στο Άργος – Στη μάχη της πυρόσβεσης και ο εθελοντής Πυροσβέστης Ιερέας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πυρκαγιά στο Άργος – Στη μάχη της πυρόσβεσης και ο εθελοντής Πυροσβέστης Ιερέας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αργολίδα σε περιοχή του Άργους, σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου. Η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε πίσω από τη λαχαναγορά του Άργους, να καίει έκταση με καλάμια και ξερά χόρτα, με έντονο καπνό, εμφανή από μακριά.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Άργους, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΔΕΗ καθώς υπάρχουν κολώνες με ρεύμα στο σημείο. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς προσέτρεξε και ο Ιερέας εθελοντής αρχιπυροσβέστης π. Ιωάννης Μητροσύλης, από την Μητρόπολη Αργολίδος που βρίσκεται και φέτος στην πρώτη γραμμή του πυρός και συμμετέχει ενεργά στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο Ιερέας είναι εθελοντής πυροσβέστης εδώ και αρκετά χρόνια, με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου και συμμετέχει ενεργά σε κάθε φωτιά που εκδηλώνεται στην περιοχή Άργους και Ναυπλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων