06/04/2019 06/04/2019 Στο κέντρο νεότητας στην πόλη του Άργους, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχιάτρου – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» σήμερα το πρωί. Ο Δημήτρης Καραγιάννης μαζί με την Δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα μετά το τέλος της παρουσίασης μίλησαν με το κοινό. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα του μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος....
06 Απριλίου, 2019 - 15:01

Σε παρουσίαση βιβλίου ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Σε παρουσίαση βιβλίου ο Μητρ. Αργολίδος

Στο κέντρο νεότητας στην πόλη του Άργους, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχιάτρου – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» σήμερα το πρωί. Ο Δημήτρης Καραγιάννης μαζί με την Δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα μετά το τέλος της παρουσίασης μίλησαν με το κοινό. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα του μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου έγινε με την συνεργασία των εκδόσεων της Ιερά Μητροπόλεως Αργολίδος ”Επιστροφή” και των εκδόσεων Αρμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων