19/08/2019 19/08/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο πραγματοποιεί από τις 16-21 Αυγούστου 2019 εκδρομή στην Πολωνία με τη συμμετοχή 40 ατόμων. Έχουν ήδη επισκεφθεί την Βαρσοβία, το Μπαλίστοκ, όπου προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν σε σημαντικά μνημεία, μοναστήρια και ναούς της ορθόδοξης εκκλησίας της Πολωνίας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην...
19 Αυγούστου, 2019 - 11:29

Στην Πολωνία ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Στην Πολωνία ο Μητρ. Αργολίδος

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο πραγματοποιεί από τις 16-21 Αυγούστου 2019 εκδρομή στην Πολωνία με τη συμμετοχή 40 ατόμων.

Έχουν ήδη επισκεφθεί την Βαρσοβία, το Μπαλίστοκ, όπου προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν σε σημαντικά μνημεία, μοναστήρια και ναούς της ορθόδοξης εκκλησίας της Πολωνίας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κυριακάτικη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην πόλη Χαϊνούφκα, όπου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και συλλειτούργησαν ο επίσκοπος Παύλος και ιερείς από την Χαϊνούφκα και την Αργολίδα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι εκδρομείς είχαν τη μοναδική εμπειρία να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Μονής Γκραμπάρκα (Μεταμορφωση του Σωτήρος – Ιουλιανό ημερολόγιο), όπου κάθε χρόνο συμμετέχουν εξήντα με ογδόντα χιλιάδες πιστών!

Στον εσπερινό προεξήρχε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββας και συμμετείχε το σύνολο της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Πολωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων