06/01/2021 06/01/2021 Ο Εορτασμός των Θεοφανίων και ο καθαγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 στον Καθεδρικό Ι.Ν. του Αγίου Πέτρου Άργους με κάθε επισημότητα , χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου και συλλειτουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή. Στον καθεδρικό Ιερό Ναό της πόλεως του Άργους τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2021 - 11:31

Στο Άργος για τα Θεοφάνεια ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Διαδώστε:
Στο Άργος για τα Θεοφάνεια ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Ο Εορτασμός των Θεοφανίων και ο καθαγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 στον Καθεδρικό Ι.Ν. του Αγίου Πέτρου Άργους με κάθε επισημότητα , χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου και συλλειτουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου και Πρόεδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή.

Στον καθεδρικό Ιερό Ναό της πόλεως του Άργους τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού με την συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πιστών.

Τα Θεοφάνεια είναι μία από τις αρχαιότερες εορτές της εκκλησίας μας η οποία θεσπίσθηκε το 2ο αιώνα μ.Χ. και αναφέρεται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη βάπτιση του Ιησού Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων