17/03/2019 17/03/2019 Πανηγυρικά εορτάστηκε στην Αργολίδα η μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, η εορτή της Αναστήλωσης των ιερών εικόνων, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Την θεία λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρουσία κλήρου και λαού . Στο τέλος της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων και των Ιερών λειψάνων του Αγίου...
17 Μαρτίου, 2019 - 12:25

Στο Άργος για την εορτή της Ορθοδοξίας ο Μητρ. Νεκτάριος

Διαδώστε:
Στο Άργος για την εορτή της Ορθοδοξίας ο Μητρ. Νεκτάριος
Πανηγυρικά εορτάστηκε στην Αργολίδα η μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, η εορτή της Αναστήλωσης των ιερών εικόνων, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος.
Την θεία λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρουσία κλήρου και λαού . Στο τέλος της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων και των Ιερών λειψάνων του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους και πολιούχου της πόλεως πέριξ του Ιερού ναού.
Στην εορτή παρέστη ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγκος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αργείων ΄΄Ο Δαναός΄΄ Σ. Κωτσοβός κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων