15/08/2020 15/08/2020 Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας, Υπέρτιμος και Έξαρχος Ευρώπης κ. Μάξιμος. Ο Μητροπολίτης Μάξιμος βρίσκεται στην Ελλάδα και στη γενέτειρα του την Αργολίδα στα πλαίσια της κανονικής του αδείας. Ο Εφημέριος της Ενορίας του Κιβερίου και Γενικός...
15 Αυγούστου, 2020 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 12:37

Στο Κιβέρι Αργολίδος ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ελβετίας

Διαδώστε:
Στο Κιβέρι Αργολίδος ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ελβετίας

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας, Υπέρτιμος και Έξαρχος Ευρώπης κ. Μάξιμος. Ο Μητροπολίτης Μάξιμος βρίσκεται στην Ελλάδα και στη γενέτειρα του την Αργολίδα στα πλαίσια της κανονικής του αδείας.

Ο Εφημέριος της Ενορίας του Κιβερίου και Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος εξέφρασε ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Ελβετίας που με την παρουσία του λάμπρυνε την εορτή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων