21/05/2021 21/05/2021 Συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Η συνάντηση έγινε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης της Υπουργού στην Αργολίδα, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Ιωάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου και στελεχών του Υπουργείου. Η κυρία...
21 Μαΐου, 2021 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2021 - 15:45

Στον Μητροπολίτη Αργολίδος η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αργολίδος η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η συνάντηση έγινε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης της Υπουργού στην Αργολίδα, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Ιωάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου και στελεχών του Υπουργείου. Η κυρία Κεραμέως αμέσως μετά την συνάντηση αναχώρησε για την Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων