13/11/2019 13/11/2019 Τα ξενοδοχεία στο Λυγουριό Αργολίδας στα οποία φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τα δυο ξενοδοχεία στα οποία συνολικά φιλοξενούνται 55 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά. Τους καλωσόρισε, προσέφερε γλυκά σε όλους, μίλησε μαζί τους με διερμηνέα και ζήτησε...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 21:42

Στους πρόσφυγες στο Λυγουριό ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Στους πρόσφυγες στο Λυγουριό ο Μητρ. Αργολίδος

Τα ξενοδοχεία στο Λυγουριό Αργολίδας στα οποία φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τα δυο ξενοδοχεία στα οποία συνολικά φιλοξενούνται 55 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά. Τους καλωσόρισε, προσέφερε γλυκά σε όλους, μίλησε μαζί τους με διερμηνέα και ζήτησε να τον ενημερώσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.

Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος εξήγησε πως η επίσκεψη του αυτή έχει σκοπό και μόνο την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί του για οτιδήποτε έχουν ανάγκη. Οι επικεφαλής τους ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδας για το ενδιαφέρον του και την επίσκεψη του και διαβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται σε επαφή για ότι πρόβλημα παρουσιασθεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων