15/02/2023 15/02/2023 Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας προσκάλεσε σε Σύναξη, χθες στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ευχήθηκε για την διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 12:47

Σύναξη Εκκλησιαστικών Επιτρόπων και Πρεσβυτερών στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Επιτρόπων και Πρεσβυτερών στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος

Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας προσκάλεσε σε Σύναξη, χθες στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ευχήθηκε για την διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για την ενότητα, τη σύμπνοια και την καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τον Επίσκοπο και τους Ιερείς στη διακονία αυτή.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους εκκλησιαστικούς επιτρόπους και αφού ακολούθησε διάλογος, περατώθηκε η Σύναξη με ευχές.

Το πρωί της ίδιας ημέρας διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο Σύναξη για τις Πρεσβυτέρες και αφού μίλησε ο Σεβασμιώτατος για το ρόλο της Πρεσβυτέρας στην Ενορία, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ακολούθησε γόνιμος διάλογος με θέματα που απασχολούν τις ιερατικές οικογένειες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος στο τέλος των Συνάξεων ευχαρίστησε τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο, Εφημέριο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για τη φιλοξενία στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του για τις εκδηλώσεις.

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων