29/12/2022 30/12/2022 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 την δομή συσσιτίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, όπου συναντήθηκε εκεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και στελέχη του κλήρου από την Αργολική πρωτεύουσα. Εξ άλλου, ο Περιφερειάρχης -τον οποίον συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 0:49

Συνάντηση του Μητροπολίτη Αργολίδος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Αργολίδος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 την δομή συσσιτίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, όπου συναντήθηκε εκεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και στελέχη του κλήρου από την Αργολική πρωτεύουσα.

Εξ άλλου, ο Περιφερειάρχης -τον οποίον συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, καθώς και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Γανώσης και Γιάννης Μαντζούνης- συναντήθηκε και συνομίλησε με παιδιά τα οποία μετέχουν στο έργο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων