06/01/2020 06/01/2020 Στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, αναβίωσε και φέτος το έθιμο των περιστεριών στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων, Δευτέρα  6 Ιανουαρίου 2020. Κατά την διάρκεια του αγιασμού αφήνονται μέσα στον ναό τρία  περιστέρια, έτσι οι πιστοί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές και να μεταφερθούν με την βοήθεια του εφημέριου του...
06 Ιανουαρίου, 2020 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2020 - 12:51

Τα περιστέρια “πέταξαν” στο Ναύπλιο (βίντεο)

Διαδώστε:
Τα περιστέρια “πέταξαν” στο Ναύπλιο  (βίντεο)

Στον Ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, αναβίωσε και φέτος το έθιμο των περιστεριών στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων, Δευτέρα  6 Ιανουαρίου 2020. Κατά την διάρκεια του αγιασμού αφήνονται μέσα στον ναό τρία  περιστέρια, έτσι οι πιστοί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές και να μεταφερθούν με την βοήθεια του εφημέριου του ιερού ναού π. Ελευθέριου Μίχου, νοερά στην σκηνή της βαπτίσεως του Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη, στον Ιορδάνη ποταμό, όπως ακριβώς περιγράφουν τα Ιερά Ευαγγέλια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων