14/03/2021 14/03/2021 Την Κυριακή, της Τυρινής, η Ορθόδοξη εκκλησία τιμάει την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Λουκά και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο. Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, τη θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Οι ακολουθίες του όρθρου και της θείας Λειτουργίας έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω...
14 Μαρτίου, 2021 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 12:34

Θεία Λειτουργία αφιερωμένη στους λειτουργούς Υγείας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία αφιερωμένη στους λειτουργούς Υγείας

Την Κυριακή, της Τυρινής, η Ορθόδοξη εκκλησία τιμάει την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Λουκά και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο.

Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, τη θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Οι ακολουθίες του όρθρου και της θείας Λειτουργίας έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των περιοριστικών μέτρων προς αποφυγή του covid-19 .

Τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας την αφιέρωσε στους λειτουργούς Υγείας που τον τελευταίο χρόνο δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.

Στο τέλος τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κτήτορα του Αγίου Λουκά Ιωάννη Σαουλίδη που απεβίωσε πρόσφατα.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντος του εφημέριου του ναού π. Δημητρίου Κρουσταλάκη.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες:

ozedf_vivid

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων