18/05/2022 18/05/2022 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο ιερούργησε σήμερα, Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής, ο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Ο Μητροπολίτης Βεροίας μετέφερε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 προς προσκύνηση στο Ναύπλιο πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας...
18 Μαΐου, 2022 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 12:38

Θεία Λειτουργία ενώπιον της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία ενώπιον της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στο Ναύπλιο

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Συνοικισμό Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο ιερούργησε σήμερα, Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής, ο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης Βεροίας μετέφερε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 προς προσκύνηση στο Ναύπλιο πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Σουμελά που φυλάσσεται στο Βέρμιο στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου προσκυνήματος, στο πλαίσιο των εορτασμών “Κωνσταντίνεια 2022”, του Ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου. Η υποδοχή της από το Βέρμιο πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Η εικόνα θα αναχωρήσει την Τρίτη 24 Μαΐου και καθημερινά στον Ιερό ναό θα τελούνται Ιερές ακολουθίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων