07/07/2019 07/07/2019 Με κάθε λαμπρότητα τιμάται η Αγία Κυριακή στη δημοτική κοινότητα Λάλουκα στο Δήμο Άργους -Μυκηνών. Την παραμονή της εορτής Παρασκευή 6 Ιουλίου τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο  ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε εορταστική  θεία λειτουργία. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του Ναού...
07 Ιουλίου, 2019 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 11:25

Θεία Λειτουργία για την Αγία Κυριακή στο Λάλουκα Αργολίδας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για την Αγία Κυριακή στο Λάλουκα Αργολίδας

Με κάθε λαμπρότητα τιμάται η Αγία Κυριακή στη δημοτική κοινότητα Λάλουκα στο Δήμο Άργους -Μυκηνών. Την παραμονή της εορτής Παρασκευή 6 Ιουλίου τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο  ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε εορταστική  θεία λειτουργία.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του Ναού π. Θεόδωρος Στεργίου ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς και πιστούς που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εορτή της Αγίας Κυριακής και τίμησε για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκκλησία τους επιτρόπους και τους νεωκόρους του Ιερού ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων