21/08/2021 22/08/2021 Την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής των κατασκηνώσεων του Φαρμακά. Χτισμένες σε υψόμετρος 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄ όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, και ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά...
21 Αυγούστου, 2021 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2021 - 0:57

Θεία Λειτουργία στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Αργολίδος στο Φαρμακά

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Αργολίδος στο Φαρμακά

Την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής των κατασκηνώσεων του Φαρμακά.

Χτισμένες σε υψόμετρος 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄ όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, και ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδος.

Με την ευκαιρία της αποπερατώσεως των έργων, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και αμέσως μετά θα ξεναγήσει μικρούς και μεγάλους στους χώρους των κατασκηνώσεων.

Μετά την ξενάγηση θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, και φαγητό που θα έχει ο καθένας μαζί του.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την ολιγόωρη απόδραση στο Όρος Φαρμακά στα 1050μ. και στους χώρους των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος, μπορούν να έλθουν με τα δικά τους αυτοκίνητα εφ’ όσον αυτά είναι κατάλληλα για τον δρόμο από το Γυμνό προς τις κατασκηνώσεις.

Όσοι δεν έχουν κατάλληλα για χωματόδρομο αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την Πύλη της Ξηράς στο Ναύπλιο στις 7:30 το πρωί και από το ΚΤΕΛ του Άργους στις 8:00 το πρωί για να επιβιβασθούν μέχρι και το Γυμνό. Από κει με μικρά λεωφορεία θα φθάσουν στο χώρο των κατασκηνώσεων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να μεταφερθούν με τα λεωφορεία παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6949415485 μέχρι το Σάββατο 28/8/2021. Η μεταφορά για όσους μετακινηθούν με τα λεωφορεία θα είναι δωρεάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων