29/08/2020 29/08/2020 Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα Ήρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, στο Βυζαντινό κοιμητηριακό ναό που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη και ανήκει στον ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου Ήρας. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020...
29 Αυγούστου, 2020 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 11:41

Τίμησαν τον Τίμιο Πρόδρομο στην Ήρα Αργολίδας

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Τίμιο Πρόδρομο στην Ήρα Αργολίδας

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα Ήρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, στο Βυζαντινό κοιμητηριακό ναό που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη και ανήκει στον ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου Ήρας.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020 που τέλεσε ο πρώτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής

Κατά τον εσπερινό έψαλλε ο πρωτοψάλτης και λαμπαδάριος του καθεδρικού Ι.Ναού Αγίου Πέτρου Άργους Ιωάννης Χαβιαρλής.

Φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του cobid-19 ,δεν πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Αγίας Εικόνας

Στο τέλος του εσπερινού ο νέος εφημέριος του χωριού Ήρα και πολύ δραστήριος π. Θεόδωρος Μποτσώνης ευχαρίστησε τους Ιερείς και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εορτή.

rbt

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων