10/01/2020 10/01/2020 Σήμερα, μαθητές του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν σημαντική ποσότητα ελαιολάδου. Τα Χριστούγεννα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας Λάδι. Οι μαθητές επισκέφθηκαν το...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 11:38

Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας

Σήμερα, μαθητές του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν σημαντική ποσότητα ελαιολάδου.

Τα Χριστούγεννα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας Λάδι.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα και από τον εφημέριο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας και υπεύθυνο του Συσσιτίου π. Ελευθέριο Μίχο.

Την όλη φιλανθρωπική δράση οργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος διδασκόντων του πρώτου ΕΠΑΛ Ναυπλίου κι οι μαθητές του σχολείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων