24/09/2019 24/09/2019 H Αργολίδα τίμησε την Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου. Την παραμονή της εορτής έγινε η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου ,όπου φυλάσσεται και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινόw χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα,...
24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2019 - 10:01

Το Μαλαντρένι υποδέχτηκε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα

Διαδώστε:
Το Μαλαντρένι υποδέχτηκε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα

H Αργολίδα τίμησε την Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου.

Την παραμονή της εορτής έγινε η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου ,όπου φυλάσσεται και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινόw χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, καθώς και του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας του εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες, τους Ιερείς και όλους τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους την Παναγία. Ο εφημέριος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την μεγάλη του προσφορά στο να φτιαχτεί ο δρόμος που οδηγεί στο παρεκκλήσιο της Παναγίας .αλλά και για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου γύρω από το ναό.

Στον πανηγυρικό εσπερινό έψαλαν μέλη της Βυζαντινής χορωδίας της Μητροπόλεως Αργολίδος υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη και χοράρχη Δημητρίου Καρκαλάτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων