25/03/2023 25/03/2023 Η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της Επετείου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Βούτσινος. Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε...
25 Μαρτίου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 17:26

Το Ναύπλιο εόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Διαδώστε:
Το Ναύπλιο εόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της Επετείου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Βούτσινος.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου. Φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος «Αρματωμένοι Μωραϊτες».

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών Δήμου Κέρκυρας και η δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων.

 

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων