20/02/2023 20/02/2023 Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τελέστηκε το Ιερό Ευχέλαιο και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο , «Όλα ζουν αν τα θυμάμαι», από τις εκδόσεις της Μητροπόλεως ”Επιστροφή” . Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες, Αν. Θράκη, Κωνσταντινούπολη, Προποντίδα, Καππαδοκία,...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2023 - 20:38

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο μητροπολίτης Αργολίδος στην Πρόνοια Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο μητροπολίτης Αργολίδος στην Πρόνοια Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τελέστηκε το Ιερό Ευχέλαιο και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο , «Όλα ζουν αν τα θυμάμαι», από τις εκδόσεις της Μητροπόλεως ”Επιστροφή” .

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες, Αν. Θράκη, Κωνσταντινούπολη, Προποντίδα, Καππαδοκία, Πόντος που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος.

Ο μητροπολίτης μετέφερε στον ιερό ναό προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού προς ευλογία των πιστών.

Στο ιερό ευχέλαιο καθώς και στην ομιλία του μητροπολίτη παραβρέθηκε ο καθηγητής του Ευρωπαϊκού δικαίου και στέλεχος της ΝΔ Αναστάσιος Γεώργας .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων