13/12/2021 13/12/2021 Οι Ιεροί Ναοί Αγίου Νεκταρίου, Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Αγίου Γεωργίου Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου Ασίνης, συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Η μεγάλη σε ποσότητα βοήθεια με γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κομπόστες, είδη πρώτης ανάγκης όπως απορρυπαντικά, χαρτιά υγείας σαπούνια και σαμπουάν, αλλά και σεντόνια...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:46

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από ναούς της Αργολίδας στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Διαδώστε:
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από ναούς της Αργολίδας στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Οι Ιεροί Ναοί Αγίου Νεκταρίου, Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Αγίου Γεωργίου Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου Ασίνης, συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Η μεγάλη σε ποσότητα βοήθεια με γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κομπόστες, είδη πρώτης ανάγκης όπως απορρυπαντικά, χαρτιά υγείας σαπούνια και σαμπουάν, αλλά και σεντόνια και μαξιλαροθήκες, ποδήλατα, προσφορά των πολιτών από τις παραπάνω ενορίες, παραδόθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021, από τον π. Βασίλειο Γκολέμη, εφημέριο του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου, στους υπευθύνους του Ιδρύματος. Εκεί τους περίμενε η ηγουμένη της Μονής, μοναχή Νεκταρία μαζί με τις υπόλοιπες καλόγριες ,καθώς και το παιδιά και όλοι μαζί μετέφεραν τα πράγματα στο Ίδρυμα.

Οι υπεύθυνοι των ιερών Ναών, θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν και προσέφεραν από το υστέρημα τους, στα παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος που περνούν δύσκολες ώρες.

Φεύγοντας τα παιδιά του Ιδρύματος ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων