16/04/2020 16/04/2020 Την Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, η περιφερειακή ενότητα Ναυπλίου της Περιφέρεια Πελοποννήσου μετέφερε στην Ιερή Μητρόπολη Αργολίδος με νταλίκα ψυγείο, τρόφιμα ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής και στο συσσίτιο των απόρων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, ενόψει της εορτής του Πάσχα.  Τα τρόφιμα έφτασαν στην Ιερά Μητρόπολη με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη...
16 Απριλίου, 2020 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 16:22

Βοήθεια στην Ι. Μητρόπολη Αργολίδος από την Περιφέρεια

Διαδώστε:
Βοήθεια στην Ι. Μητρόπολη Αργολίδος από την Περιφέρεια

Την Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, η περιφερειακή ενότητα Ναυπλίου της Περιφέρεια Πελοποννήσου μετέφερε στην Ιερή Μητρόπολη Αργολίδος με νταλίκα ψυγείο, τρόφιμα ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής και στο συσσίτιο των απόρων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, ενόψει της εορτής του Πάσχα. 

Τα τρόφιμα έφτασαν στην Ιερά Μητρόπολη με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζο ενώ τα παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με υπαλλήλους της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων