13/06/2020 13/06/2020 Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, λειτούργησε στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο . Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Παναγιώτη Τασιό , πτυχιούχου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς...
13 Ιουνίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 12:13

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, λειτούργησε στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο .

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Παναγιώτη Τασιό , πτυχιούχου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος το νέο Ιερέα και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην νέα Ιερατική ζωή.

Ο νέος Ιερέας από μεριάς του ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους τον νουθετούσαν από μικρό στην Χριστιανική πίστη, καθώς και τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο που του έδειξε απεριόριστη αγάπη.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε η οικογένεια του νέου Ιερέα , φίλοι και συγγενείς του καθώς και πλήθος πιστών.

Ο νέος Ιερέας ο π. Παναγιώτης Τασιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο ,είναι κάτοικος Αθηνών έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων