18/06/2019 18/06/2019 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17  Ιουνίου 2019 μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Τριάδας-Ναυπλίας (Μέρμπακα) ολοκληρώνοντας της εορταστικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αιδ. Πρωτ. Γεώργιος Μητροσύλης ο οποίος αναφέρθηκε εις...
18 Ιουνίου, 2019 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2019 - 10:41

Χορευτική εκδήλωση στην Αγία Τριάδα στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Χορευτική εκδήλωση στην Αγία Τριάδα στο Ναύπλιο

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17  Ιουνίου 2019 μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Τριάδας-Ναυπλίας (Μέρμπακα) ολοκληρώνοντας της εορταστικές εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αιδ. Πρωτ. Γεώργιος Μητροσύλης ο οποίος αναφέρθηκε εις τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  Δημήτριος Κωστούρος. Χόρεψαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας.

Τέλος τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της τοπικής  κοινότητας , δημοτικοί σύμβουλοι ,και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων