02/10/2018 12/10/2018 Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού, επί τη εορτή της Σύναξης της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γοργοεπηκόου  στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι. Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε τον Θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους ευχαρίστησε κλήρο...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2018 - 12:28

Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου: Εσπερινός στο παρεκκλήσι της Γοργοεπηκόου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου: Εσπερινός στο παρεκκλήσι της Γοργοεπηκόου

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Αρχιερατικού Εσπερινού, επί τη εορτή της Σύναξης της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γοργοεπηκόου  στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι. Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε τον Θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους ευχαρίστησε κλήρο και λαό για την παρουσία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων