20/12/2018 20/12/2018 Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι τελέστηκε Θεία Λειτουργία όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου και πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου  κ. Ανδρέας μίλησε επίκαιρα για την γιορτή των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:35

Μαθητές εκκλησιάστηκαν στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Μαθητές εκκλησιάστηκαν στο Αρκαλοχώρι

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι τελέστηκε Θεία Λειτουργία όπου εκκλησιάστηκαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου και πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου  κ. Ανδρέας μίλησε επίκαιρα για την γιορτή των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους δασκάλους που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και μετέλαβαν των αχράντων μυστηρίων, ευχόμενος καλό και καρποφόρο αγώνα ώστε να αξιωθούμε να εορτάσουμε τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της γεννήσεως του Κυρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων