18/01/2019 18/01/2019 Παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστέλλι Πεδιάδος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ.  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, συμπαραστατούμενος από αρκετούς κληρικούς της ευρύτερης περιοχής του Καστελλίου.Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 16:50

Στο Καστέλλι Πεδιάδος ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας

Διαδώστε:
Στο Καστέλλι Πεδιάδος ο Μητρ. Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας

Παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστέλλι Πεδιάδος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ.  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, συμπαραστατούμενος από αρκετούς κληρικούς της ευρύτερης περιοχής του Καστελλίου.
Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Πιτσούλης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Καστελλίου κ. Αναστάσιος Μαραυγάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυθέας κ. Ιωάννης Χατζάκης και ο Διοικητής της 133 Σ.Μ. Καστελλίου Ιπτάμενος Σμήναρχος κ. Ιωάννης Σγουράκης.
Ακολούθησε η βράβευση των αριστευσάντων  μαθητών των σχολείων του Καστελλίου και έπειτα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αντωνίου, που χρονολογείται περί το 1888, στους δρόμους του Καστελλίου, την οποία είχαν πλαισιώσει Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Σμηνίτες της 133 Σ.Μ. Καστελλίου και μαθητές από τα σχολεία της πόλεως του Καστελλίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων