03/10/2022 03/10/2022 Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι. Το παρών στον ημιμαραθώνιο έδωσε ο Σεβασμιώτατος...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 10:35

6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Πάνω από 4.000 αθλητές όλων των ηλικιών μικροί και μεγάλοι από την Ελλάδα και από 41 χώρες, έτρεξαν τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου με αφετηρία το Αρκαλοχώρι, Χουμέρι, Γαλατά, Βόνη, Θραψανό και τερματισμός πάλι Αρκαλοχώρι.

Το παρών στον ημιμαραθώνιο έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννους κ. Ανδρέας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου: κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κ. Χάρης Μαμουλάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Νίκος Σιριγωνάκης, κ. Γεώργιος Πιτσούλης, κ. Νικόλαος Σκουλάς, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ζάχαρης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηρακλείου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων