04/03/2023 04/03/2023 Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Αγίου Βασιλείου της επαρχίας Βιάννου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Βιάννου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας Δορούκας, ο Αρχιερατικός...
04 Μαρτίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 20:27

Α’ Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Άγιο Βασίλειο Βιάννου

Διαδώστε:
Α’ Χαιρετισμοί στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Άγιο Βασίλειο Βιάννου

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην Ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Αγίου Βασιλείου της επαρχίας Βιάννου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Βιάννου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας Δορούκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης, ο Οικονόμος Αντώνιος Λουλάκης εφημέριος της Ενορίας, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησαν ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα καθώς ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακούστε την Ομιλία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο και πνευματικό τον π. Αντώνιο και αναφώνησε το άξιος.

Τέλος, τελέστηκε τρισάγιο στους κεκοιμημένους αδελφούς μας που έφυγαν στο τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών και ακολούθησε δέηση δια την υγεία των τραυματισθέντων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων