23/04/2022 23/04/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Στην ακολουθία έλαβαν μέρος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης, ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης και...
23 Απριλίου, 2022 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 19:09

Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Αρκαλοχώρι

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Στην ακολουθία έλαβαν μέρος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης, ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης και ο διάκονος Δημήτριος Χριστοδουλάκης.

Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως ευχόμενος ο Σεβασμιώτατος σε όλους καλή Ανάσταση.

Μεταξύ άλλων παρευρεθεί ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης και ο πρόεδρος ΔΕΥΑΡ Αρκαλοχωρίου κ. Ηρακλής Κριθινάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων